Kokemuksia.fi julkaisee Suomessa korkealaatuisia ja aitoja asiakastarinoita yritysten todennetuista asiakkaista.

Asiakastarinat ovat
tehokas tapa lisätä
brändisi luotettavuutta

Lisäksi ne herättävät tunteita potentiaalisissa asiakkaissa, erottavat sinut kilpailijoista ja parantavat hakukonenäkyvyyttä.

Viisi kivenkovaa hyötyä, miksi asiakastarinoita kannattaa hyödyntää markkinoinnissa:

  • Luottamuksen lisääminen: Asiakastarinat ovat todisteita siitä, että tuotteesi tai palvelusi toimivat ja auttavat lisäämään luottamusta brändiäsi kohtaan.
  • Social proof: Kun potentiaalinen asiakas näkee, että muut ovat hyötyneet tuotteestasi tai palvelustasi, se luo sosiaalista todistusvoimaa ja voi auttaa vakuuttamaan hänet tekemään ostopäätöksen.
  • Samaistuttavuus: Asiakastarinat ovat henkilökohtaisia ja auttavat ihmisiä tuntemaan yhteyttä brändiisi. Ihmiset voivat samaistua tarinan päähenkilöön ja ymmärtää, miten tuotteesi tai palvelusi voi auttaa heitä.
  • Erilaistuminen kilpailijoista: Hyvät asiakastarinat voivat auttaa erottumaan kilpailijoista, sillä ne antavat brändillesi persoonallisuuden ja todellisia ihmisiä.
  • SEO-hyödyt: Asiakastarinat ovat myös hyviä hakukoneoptimoinnin kannalta, sillä ne voivat sisältää avainsanoja ja auttaa parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä. Tarinat ja videot yleensäkin nousevat hakutuloksissa paremmin.

Toteuttamiamme asiakastarinavideoita

Pipelife Oy – Case Poutun kalatie

Uusi Poutun kalatie mahdollistaa vaelluskalojen kulkemisen pohjapadon ohi Lapuanjoessa sijaitsevan Poutun säännöstelypadon viereen on juuri…

Leguan Lifts – Case Gaart & Beem Luxembourg

“It is perfect for this job” When doing tree care, it is critical to have…