Kokemuksia.fi julkaisee Suomessa korkealaatuisia ja aitoja asiakastarinoita yritysten todennetuista asiakkaista.

Uratarinavideot työnantajamielikuvan rakentamisen avaimena

14.2.2024

Tämän päivän työnhakijat eivät etsi pelkkää työtä, vaan työpaikkaa, joka tarjoaa heille merkityksellisyyttä ja mahdollisuuden päästä osaksi suurempaa kokonaisuutta. Tässä kontekstissa visuaalinen tarinankerronta, kuten uratarinavideot, on noussut merkittäväksi työkaluksi työnantajabrändin kehittämisessä.

Kokemuksia.fi on havainnut tämän suuntauksen ja käyttää havaintoja hyväkseen luomalla mukaansatempaavia työntekijätarinoita, jotka välittävät yrityksen arvoja ja kulttuuria rehellisesti ja dynaamisesti. Videot ovat aitoja ja pohjautuvat työntekijöiden henkilökohtaisiin kokemuksiin, mikä tehostaa niiden uskottavuutta ja vaikutusta.

Uratarinavideot kilpailuedun luojana

Kokemuksia.fi:n luomat uratarinavideot ovat voimakas väline työnantajamarkkinoinnissa; ne auttavat erottumaan kilpailijoista, lisäämään hakijoiden luottamusta sekä houkuttelemaan alan parhaita osaajia. 

Uratarinavideot tarjoavat tuleville työnhakijoille mahdollisuuden kurkistaa yrityksen sisälle; työntekijät pääset itse kertomaan yrityksessä työskentelyssä, ja siitä, mikä tekee työpaikasta erityisen ja miksi he ovat valinneet työskennellä juuri siellä. 

Kokemuksia.fi:n tuottamat kokemusvideot tarjoavat tällaisen syvällisen näkymän yrityksen päivittäiseen elämään, mikä vaikuttaa myönteisesti hakijan kokemukseen. Videot auttavat työnhakijoita visualisoimaan itsensä osana yrityksen tiimiä ja hahmottamaan mahdollisia urapolkujaan. Lisäksi videot tarjoavat konkreettista näyttöä yrityksen kulttuurista ja arvoista, mikä puolestaan auttaa erottumaan kilpailijoista ja houkuttelemaan työnhakijoita, jotka jakavat samat arvot. 

Kokemuksia.fi:n lähestymistapa on erityinen, sillä se ei nojaudu käsikirjoitettuihin puheisiin, vaan antaa työntekijöiden puhua sydämensä kyllyydestä. Tämä avoimuus ja aitous ovat keskeisiä, kun työnhakijat arvioivat yrityksen vetovoimaisuutta ja tekevät päätöksen hakea työpaikkaa.

Referenssivideoiden yksilöllinen lähestymistapa erottaa massasta

Kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä yritysten on etsittävä jatkuvasti uusia keinoja erottua ja vetää puoleensa parhaita kykyjä. Kokemuksia.fi:n tuottamat referenssivideot ovat osoittautuneet arvokkaaksi työkaluksi tässä pyrkimyksessä. Videot eivät ainoastaan esittele yrityksen menestystarinoita, vaan ne myös näyttävät yrityksen sitoutumisen työntekijöidensä kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Kokemuksia.fi:n asiantuntemus ja kokemus alalla varmistavat, että jokainen video on räätälöity vastaamaan yrityksen tarpeita ja tavoitteita. Tämä yksilöllinen lähestymistapa takaa, että jokainen tarina on yhtä vaikuttava ja merkityksellinen, ja että ne kaikki yhdessä muodostavat vahvan ja houkuttelevan työnantajakuvan.

Ja mikä parasta, videontekoprosessi on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaalle. Te voitte keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaanne, kun Kokemuksia.fi huolehtii tarinoiden tuottamisesta.